Workshop Dromen Plannen en... Doen 16 april 2016

Workshop Dromen, Plannen en… Doen! 

1 daagse workshop Dromen-Plannen—en Doen 

Doe mee, geniet, ontspan, wees creatief en doe inspiratie op om de eerste stappen te zetten naar het realiseren van je droom! Dit alles op een schitterende locatie net buiten Hoenderloo op  een landelijk gelegen unieke locatie met uitzicht op de weilanden en bos. Buiten in de natuur, omringd door dieren: op en rond het erf zijn geiten, kippen, paarden, honden en katten. 

Voor wie ?
De workshop is bestemd voor iedereen die zijn dromen wil realiseren en het leuk vindt daar op een creatieve en intuïtieve manier mee bezig te zijn. En zeker welkom zijn diegenen die ‘denken’ niet creatief te zijn! 

“if you hear a voice within you say: ‘you cannot paint’ then by all means paint and that voice will be silenced’”.

Vincent van Gogh

Programma

We hebben allemaal dromen, maar doen wij er iets mee? Kunnen we werkelijk alles bereiken wat we zouden willen? Auteur Kara Blok heeft reeds een aantal van haar dromen gerealiseerd en is nog lang niet uit gedroomd! In deze workshop vertelt Kara welke wegen zij bewandeld heeft om dit te bereiken. Aan de hand van creatieve, ontspannings- en fysieke oefeningen, voorbeelden van succesvolle en invloedrijke mensen en het beantwoorden van vragen beoogt Kara de deelnemers te inspireren de eerste stappen te zetten om hun dromen werkelijkheid te laten worden. 

We gaan ontspannen met kleuren maar ook creatief aan de slag met kleur,met pastelkrijt, we gaan schrijven en vooral ervaringen delen.
Hopelijk heb je na deze dag inspiratie opgedaan om de eerste stappen naar het realiseren van je droom te zetten!

Voorbereiding 
Creatief bezig zijn vergt geen bijzondere voorbereiding.We gaan aan de slag met pastel krijt.Trek iets aan wat voor jou prettig zit! (en waar een vlekje op- of een kreuk in mag komen) En heel belangrijk: neem iets te schrijven mee! 

Resultaat 
Razend veel zin en energie om de stappen te nemen die nodig zijn jouw droom te realiseren… Meer informatie en boeken:
https://www.allisenergyacademy.com/nl/workshop-dromen-plannen-en-doen-16-april-2016