Boek

 
Nieuwsgierig naar wat mensen werkelijk bezig houdt en interesse in verbinding met de medemens en dier, heeft Kara Blok enthousiast gemaakt om op zoek te gaan naar de mens achter haar LinkedIn connecties en Facebook vrienden, als onderwerp voor haar eerste boek.
 
Hier voor heeft zij een aantal van haar Social Media contacten geïnterviewd, waaronder een boswachter, een arts-directeur van een mannenkliniek, een internationale Succes spreker geboren in Gambia, een consultant en duo- raadslid bij de VVD in Amsterdam, een initiatiefneemster van een feelgood website, een tv-presentator-programmamaker, een handlijnkundige en nog tien anderen.
In deze ontmoetingen licht de auteur een tipje van de sluier op over wie deze mensen zijn. 
Ze vertellen over hun dromen en tegenslagen maar ook wat hen gelukkig maakt, waar ze energie van krijgen en wat liefde voor hen betekent.
 
Een gedeelte van de opbrengst van het boek zal aan de Stichting Energy4all gedoneerd worden.
In Nederland worden per week één tot twee kinderen geboren met een stoornis in de energiestofwisseling. Hun batterij is half vol, laadt niet op en loopt snel weer leeg. Er is geen medicijn voor deze ernstige ziekten. Stichting Energy4All zamelt geld in ten behoeve van onderzoek om geneeswijzen te ontwikkelen.